Strong Angel

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

Äntligen?

Av Johanna - 11 september 2011 16:02

Jag har länge tänkt skaffa en blogg, och verkligen hålla liv i den denna gången! Älskar ju att skriva och Facebook har blivit lite föör använt känns det som för min del. 

Jag har tänkt att för vems skull skall jag skriva och vem skulle egentligen vara intresserad? Fast å andra sidan, vill man inte läsa eller tycker jag skriver om dötrista saker så vem ska tvinga en? 

Mitt liv har ju förändrats ganska så "drastiskt" det senaste året. Från en singel och studerande till 20-år och "fyrbarnsmamma". Jag skulle ljuga om jag sa att det inte var tufft, men det är såååå mycket roligare än jag kunnat ana. Den som gör det möjligt är Niklas. Och ja, han är rätt mycket äldre än mig. Men kärleken har inga gränser och jag trivs med att betala mina räkningar (vilket jag gjort sedan sjutton års ålder men), med att numera bo i hus utanför Växjö och läsa läxor och godnattsagor för Niklas fina barn. 

Året 2011 har varit ett väldigt tufft år för min egen del då jag förlorat både min farfar och min älskade morfar under en och samma sommar. Haft mycket sjukdomar och tråkigheter, framförallt morfars förgäves kämpande mot cancern. Tårar, begravningar och sorg som är en del av livet som man måste gå igenom. MEn förhoppningsvis kommer den här bloggen vara fylld med ljusa stunder. En längtan jag har i åtanke hela tiden. 

Nu ska jag försöka förstå hur man designar eller åtminstone fixar till bloggen. Är inte min starka sida, är mer för att leka med ord och låta dessa flöda. 


Kram // J

 
 
Ingen bild

Niklas

11 september 2011 21:12

<3

 
Ellan

Ellan

12 september 2011 12:22

Det kommer säkert att funka denna gång...... jag har hållt min i liv länge nu och den handlar ju om allt och lite till. Behöver inte vara något speciellt. Lycka till och du glöm ej inbjuda till sockergatan;)

http://sodheim.blogspot.com

Johanna

12 september 2011 21:45

Jag har ju inte haft barn omkring mig så mycket innan, men nu händer det alltid grejor och mamma tycker i alla fall det är kul och jag älskar läsa din blogg! Är ju jättebra att veta vad som händer i barnens utveckling och kring er familj. Dessutom skriver du jättebra!
Kämpigt med medicinen, det är ett h-vete. Tänker på dig!! Stor kram. Å tack för inbjudan, ska allt bli en Karlskronaresa snart det lovar jag.

 
AM

AM

15 september 2011 11:51

hittade din blogg Johanna, du bloggar ju på samma portal som mig. Kommer att bli så kul att följa, ha det bäst nu o hoppas ni hittar massor med fint i Ullared. hälsa alla //Kramelikram <3

http://www.kiza.bloggplatsen.se

Johanna

17 september 2011 09:13

Hej på dig Ann-Marie!:) vad roligt att du kikade in på bloggen. Var tack vare dig jag hittade den här portalen. Har velat blogga länge men namnet har varit upptaget men inte på bloggplatsen. Tiden blev knapp igår å mitt i allt kom Linda till huset så blev lite konstig stämning... Så ska lägga upp mer fina bilder ifrån Ullared sen. Just nu är vi framme på hotellet i Sundsvall. Solen skiner:) ska följa din blogg vidare. Hoppas ni får/ har en bra helg. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 januari 2015 12:30


  Inleder detta inlägg, med bilden på denna ursöta kanin. Bilden är en av många smycken som finns på http://www.cuteness.se/ . De har även inredningsprylar, coola mobilskal mm. Gå in å kika vettja! Jag är med och tävlar om detta ursöta smycke och ...

Av Johanna - 31 december 2014 10:58

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, jag slutade ett av mina jobb tidigare än beräknat. Det är något jag egentligen aldrig skulle göra men det blev för mkt helt enkelt...Det grämer mig fortfarande.   2. Höll du några av di...

Av Johanna - 28 december 2014 20:33

Hej, jag är tillbaka!! Eller nej jag vet inte. Det var otroligt länge sen jag skrev och dagarna har liksom bara passerat. Det låter ju tråkigt och det är inte så jag menar. Vilken underbar sommar och nu då, vilken jul!! Julen är den högtid jag älskar...

Av Johanna - 18 maj 2014 20:54

Det börjar nästan bli tjatigt det här med att jag ska skriva mer regelbundet, men sedan blir det aldrig så. Kanske är det dags den här gången? Vi får väl se...   Idag har inte varit någon höjdardag då jag känt mig febrig och dunderförkyld. Dessut...

Av Johanna - 4 mars 2014 23:09

Dagen började tidigt för L och mig idag. Medan N var påväg hem från nattens jobbpass gjorde L och jag oss redo för dagis / jobb. Jag lämnade Leia redan klockan 6.15. I vanliga fall sover hon i alla fall två timmar till om hon får välja, men hon vakna...

Presentation


Mamma. "Bonusmamma". Sambo. Dotter. Storasyster. Lärarstudent. Personlig assistent. Taifare. Musikälskare.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards