Strong Angel

Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Med all min kärlek.

Av Johanna - 14 februari 2012 14:19

Vill ge alla mina läsare en stor kram på alla hjärtans dag. Den här dagen, är väl egentligen som vilken annan dag som helst, och för vissa singlar kanske den är rent av deprimerande. Men, egentligen gäller det bara att öppna ögonen så finns det kärlek till oss alla. Ville bara skriva några rader om hur tacksam jag är för att jag lever och har fått just detta liv. Tack mamma, för du tagit hand om mig och min lillebror på ett sådant bra sätt och alltid stått vid vår sida. Ingen är lika stark som du!! Tack till min lillebror, för att just du är du. Du kommer bli världens bästa matros. Å så tack till mina kusiner Anna, Eleonor m familjer, ni sprider glädje omkring mig och har världens finaste barn! Å så tack till min bästaste vän Josefine, du är guld värd! Saknar dig din lilla äventyrare. ;) Sedan idag har jag varit på Små och stora här i byn. Vi har sjungt, fikat, pysslat mm. Är verkligen mysigt. Leia har målat en ask med ett hjärta på ;) haha. Tack mina andra vänner och till er som går på små och stora. Det är den bästa dagen i veckan.

Å så tack, faster m familj, mostrar osv. Livet ÄR en dans på rosor - men det är en dans med svåra steg.

Men mest tack till Niklas , min andra hälft som givit mig det finaste gåva vår dotter Leia. Och för att du envist fortsatt att hålla kontakten med mig. Är så glad över dina tre barn, de förgyller mitt och vårt liv. Så tack för att de finaste ögon jag någonsin skådat la ett extra öga på mig den där dagen för två år sedan. Tova, viggo och Saga ni är tre underbara barn som jag får träffa varje dag och även om det kan vara slitsamt är ni det bästa jag vet. Ni är Leias syskon, och tillhör OSS. Jag har fått se Saga och Viggo lära sig cykla, simma och nu Saga börjar ljuda. Jag är inte er mamma, men ska finnas och varje kram ska jag bära med mig. 


Så till lite deppigare, det är ju så livet är. Man tänkter ju på alla man älskar och likaså då de som "gått före oss" så präster så vackert säger. Pappa, morfar, moster, mormor och farfar, ni finns föralltid i mitt hjärta och jag är stolt att vara en del av er. Så till alla er där ute, tänk på att säga hur mycket dom runt i kring er betyder och ta vara på livet! 

Det var väl lite det jag hade på mitt hjärta. Känner mig lite smått stressad då Leia faktiskt ligger å sover själv, så hon kommer nog vakna snart. Som sagt var vi på Små och stora, där vi sjunger, tänder ljus, pysslar och fikar. Igår var jag förresten ute med en annan mamma och gick i det fina vädret. Igår kom Niklas hem efter ett eftermiddagspass och efter klockan 00 fick jag ett nytt jättefint iphoneskal och tre hudprodukter. Han tog ett glas vin och jag luktade lite så skålade vi. Av mig idag fick han ett paket på posten... =) Med ett spel och chokladhjärtan och ett personligt meddelande. Ett annat paket var detta:

   Godiset är till barnen, nallen till Leia och de rosa lotterna till mig och till Niklas. Från min fina mamma. Hon tänker verkligen på alla, tack!! 

      

Teckning Viggo ritat till mig. Och så jag och Saga för ett drygt år sedan. Vill så gärna skriva och skriva men ska ta mig en kopp kaffe nu och titta till LIllan. KRAM

 
 
Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

16 februari 2012 15:50

Du...jag var med den dagen Saga och Viggo lärde sig cykla...har t.o.m på film på youtube när en av dem precis lärt sig cykla så kom inte o säg att du var där när de gjorde det. Och varför sitta och skriva detta i din blogg, jo enbart för och visa mig så jag kan läsa detta så du kan skryta om allt du får göra med mina barn...tycker du better dig som ett litet dagisbarn.
Och vadå att de tillhör "OSS"....vilka oss???? Det är faktiskt mina barn, inte dina barn Johanna !!!
De är mina och Niklas barn...ordet OSS finns inte hos dig...de är inte dina överhuvudtaget och kommer aldrig bli.

http://metalgirlphoto.blogg.se

Johanna

16 februari 2012 18:07

Det är du som gör dina egna tolkningsar kära Linda. Du tror att hela världen är emot DIG. Jag skriver om "OSS". Det tillhör väl för fasen Niklas och jag bor med honom = oss Jag,Niklas,Leia,Tova,Viggo och Saga. De är ju min pojkväns barn som jag dagligen hjälper med diverese saker. Ska jag stå brevid och säga jag e inneboende i Niklas hus? DU ÄR MAMMAN JAG HAR ALDRIG SAGT ANNAT. Jag skriver för jag är stolt över min familj, vill visa att jag gör ingen skillnad för att dom är NIKLAS och inte mina. Barnen vet att jag kör dom till simskola och dylikt för jag tycker det är kul. Om du bodde nämre kunde du som mamma gjort det varannan vecka givetvis! Men du har ju själv flyttat?? Man kan inte både äta kakan och ha den kvar. Att komma med lite godis en fredag är ju patetiskt rent av. Barn behöver trygghet och rutiner, men du verkar tro att du har ensamrätt på dom eftersom du burit dom i nio månader... Och varje dag nästan får jag höra "Saga, din mamma..." så får jag förklara att jag är inte deras mamma just för jag vill SÄGA TILL ALLA JAG INTE ÄR D. fÖRSTÅR D MÅSTR KÄNNAS FÖR DIG, men läs inte här då???????? Om du inte tål höra d. Dina barn vet du är deras mamma å dom älskar dig det vet jag.

 
Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

16 februari 2012 20:10

att jag kom med godis och alla hjärtans dag present i fredag ska väl du inte bry dig om iallafall!!
jag fick ju inte ha dem förra helgen trots att jag sa till en hel vecka innan att jag skulle komma förbi för vi hade ärenden i kalmar, trots att vi hade vägarna förbi och kunde hämta o lämna dem så fick jag inte ha dem för det va inte "min helg".......då får jag ju åtminstone komma inom o krama om dem o ge dem lite gottis och alla hjärtans dag present...har inte fått se dem på 5 veckor..klart jag vill träffa dem när jag har vägarna förbi!!


http://metalgirlphoto.blogg.se

Johanna

18 februari 2012 15:42

Du kommer å klampar in i MITT HUS. Du bor inte här längre du kan inte bara ta för givet att du kan komma med lite godis å sedan åka iväg igen. Bara för du har vägarna förbi. Å jag hävdar fof det är patetiskt å komma med lite godis å sen sitta å skriva hjärtan på FB osv å inte vara en närvarande förälder å beyra sin kärlek. Känns mer än falskt...

 
Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

16 februari 2012 20:13

tro det eller ej men jag älskar med och vara mamma...älskar att ha många barn runt mig och höra dem skratta och leka. Älskar att hjälpa och trösta dem.
Och jag skiter inte i dem som ni försöker intala dem. Viggo säger att ni säger till han att "er mamma bryr sig inte om er"..typ...ljuger han då? Ni som alltid tror på det han säger om mig.

http://metalgirlphoto.blogg.se

Johanna

18 februari 2012 15:41

Det kan jag enkelt svara på. Det var nämligen så att Viggo OCH Saga flertalet gånger sagt att "varför tar hon bara med Tova på kryssning och varför ska bara tova upp där på lovet? Mamma bryr sig nog inte om oss så mycket för vi bråkar". Jag tänker inte sitta å säga å försvara dig att "mamma älskar er lika mkt", däremot var mitt svar jag vet inte. Så han gör sina egna tolkningar. Tror du inte en åttaåring FÖRSTÅR att mamma lämnade mig för sin kille istället.....

 
Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

Tova, Loke, Viggo och Sagas mamma

16 februari 2012 20:30

barnen kan inte ha rutiner i sitt liv när deras föräldrar är skilda o bor på varsitt håll med varsin ny kille/tjej...och nytt syskon m.m....det funkar inte med rutiner på samma sätt som i en normal familj då...man måste anpassa sig utefter situationen Johanna

http://metalgirlphoto.blogg.se

Johanna

18 februari 2012 15:38

Det var det dummaste jag hört...

 
Ingen bild

K

17 februari 2012 11:33

INGEN kan äga ett barn. Men dett är allas skyldighet att se till att barn får kärlek omvårdnad och trygghet och det vet jag att de får av Niklas och Johanna. Så sluta anklaga och var stolt isället att barnen stormtrivs och får växa upp i en trygg miljö..

 
Ingen bild

AM

19 februari 2012 18:36

När en människa har bränt sitt ljus i bägge ändar så är det näst intill omöjligt att be den personen begripa vad man säger.. onödig energi läggs ner på människor som har SIN sanning och lever i en verklighet som är utanför all rim och reson.Försvaren är starkare än kärleken som skulle läggas ner på barnen istället.

 
Ingen bild

sara

22 februari 2012 17:21

Usch vilka tråkiga kommentarer. För mig är det självklart att föräldrarna kommer i första hand, oavsett var man bor. Min pappa dog när jag var tonåring och jag hade inte haft så mycket kontakt med honom sen de skildes när jag var 6 år. Vi träffades någon/några gånger i månaden, mindre när jag blev äldre. Min mamma gjorde ett jättejobb och lät mig tro att min pappa var bäst. Jag kommer att vara henne evigt tacksam för det. Som äldre har jag förstått hur jobbigt hon måste ha haft med det här. En mamma är alltid mamma, glöm inte det. Det här tar förstås inte bort hur viktig en styvförälder är, tro mig jag vet. Min styvpappa är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Min pappa och styvpappa pratade alltid och var artiga åt varandra och det här betydde mycket för oss.

Johanna

22 februari 2012 18:45

Konstig kommentar... Givetvis önskar jag att vi kom överens med barnens manma, vi försökte i början men som jag tolkar det så vill du att jag ska komma överens å i princip höja deras mamma till skyarna? Givetvis är mamma alltid mamma, men flyttar man till en stad 30 mil bort för man träffar en kille som eg kan flytta hit så hm? Tycker hon gjort barnen illa å du vet ju långt ifrån sanningen Sara.

 
Ingen bild

sara

23 februari 2012 09:17

Jag menar inte att förminska det du gör för barnen. Jag är imponerad av det du gör och jag menade inte något illa med kommentaren. Jag läste och blev frustrerad bara, och som du sagt, jag vet ju ingenting om det här egentligen. Jag ville bara dela med mig av min erfarenhet och det blir svårt på några rader. Jag tycker inte att mammans val spelar någon roll faktiskt. Hon är ändå mamma och en av de viktigaste personerna i barnens liv. Jag förstår vilket jättejobb du gör och jag känner ju varken dig eller mamman och ber dig inte höja henne till skyarna. Det jag ber alla styvföräldrar är att inte vara negativa om föräldern, och att den får komma förbi om det passar. Min pappa kom förbi med godis ibland och det betydde mycket för mig.
Som jag sagt tidigare så är jag oerhört imponerad av det du gör och jag menar inget illa alls. Uttryckte mig ganska klumpigt så jag ber om ursäkt för det.

 
Ingen bild

barnens mamma

23 februari 2012 19:26

det värsta av allt johanna e att du sitter och ljuger att du var där när de lärde sig cykla...hur fan kan du sitta i bloggen och ljuga så???
du lägger väl inte ut detta för då visar du ju bara hur dum du e och att du verkligen ljuger...men länken kommer här...och det är JAG deras mamma som filmar:
http://www.youtube.com/watch?v=ijk42FvD6o8&feature=youtu.be

Johanna

23 februari 2012 21:37

Till skillnad från dig Linda så står jag för mina åsikter och handlingar. Det var exempel! Jag tar inte bort en hel blogg för att den bombas med negativa kommentarer. Kansle är du som har fel ibland?Jag var med samma dag som Viggo lärde sig cykla å saga ljudar... Så det får jag väl be om ursäkt för då! Snälla nån på vilken nivå är du? Lägg av för fan!! Lätt å sitta där uppe å klaga på allt allt allt som jag gör.. Idag ville inte saga ens ringa dig men jag tog telefonen å ringde åt henne för DIN skull. E så trött på dessa påhopp. Kom ner å gör rätt för dig istället!!!!!!!!! Nu kommer jag inte publicera mera från dig för att tjafsa oss emellan i min blogg e bara omoget å onödigt!

 
Ingen bild

barnens mamma

23 februari 2012 19:29

ni verkar va så jäkla avundsjuka på mig...för jag bor i Göteborg, sveriges finaste stad..och kan erbjuda mina barn så mycket härborta...det bästa av allt.
Det finns ingenting i lilla byn ni bor i...inte ens en liten kiosk...hur bra tror du en snart tonårig tjej mår av att bo så? Hon älskar Göteborg, mina andra två älskar att va hos mig i göteborg...kunna gå på liseberg, universeum, åka o bada nere vid havet osv...
de stormtrivs hos mig.
Viggo sa till mig i helgen när han sagt till er att han vill komma till mig så har ni sagt att han och hans syskon inte får gilla mig...för jag flyttade...så har ni sagt till dem enligt honom..och saga höll med.
Låter inte klokt i mina öron faktiskt !

Och tycker du ska skämmas jävligt mycket och skriva att du sett mina barn cykla när du inte gjort det...mycket fult gjort !

Johanna

23 februari 2012 21:43

Ja oja för dina två små har ju vatt så ofta hos dig... två gånger sen du flyttade dit i april 2011.... Å vad ska jag vara avundsjuk på?! En liten förort, inte klara att ha en egen lägenhet utan tvingas va 40 bast å bo ihop med en inneboende, ha taskig ekonomi å ett jobb som betalar skit, inte ens ett heltidsjobb. Nejdu jag är INTE avundsjuk på dig. Å dessutom flyttat ifrån det finaste i livet som man har - sina barn. Nej du så ser INTE mitt liv ut när jag är 35 det ska du veta med 110% säkerhet.. Vart Tova vill bo lägger jag mig inte i, det får hon välja själv sedan när hon blir äldre å kan inte svara för vad hon tycker, men vet hon ville hem idag för hon skulle få va med sina kompisar i helgen men d fick hon inte för hon skulle va med dig eftersom ni inte kan ses så ofta...Å hade jag nu skämts å allt du skriver e så bra hade jag INTE publicerat. Du gör bara bort dig ännu mer än vad du redan gjort. Snart kan du aldrig komma tillbaka till Växjö...

 
Ingen bild

barnens mamma

23 februari 2012 19:31

och ang att klampa in i DITT hus...så frågade jag Niklas innan jag kom om jag fick komma och det fick jag...
det är mina barn och det har varit MITT hus...på papprena står det att det fortfarande e mitt hus.
Har du betalat halva värdet av huset till Niklas? Isåfall kan du inte säga att det e ditt hus faktiskt.

Lika lite som jag kan säga att det e min lägenhet där jag bor nu trots att jag bor här...det e Mickes lägenhet...inte min.

Johanna

23 februari 2012 21:45

du frågade INTE. DU skrev "jag kommer förbi å kramar barnen.... " är d å fråga? Å givet gör Niklas d för sina barns skull... Å jag bor här = VÅRT hus. Å vadå Mickes lägenhet? Det är en hyreslägenhet, så lägg av. Så löjligt att märka ord som du. Bara för du bott här tidigare kan du ju inte komma å gå här hur som helst fattar du väl.

 
Ingen bild

fia

23 februari 2012 22:16

Ursäkta mig, men jag tycker ni behandla barnen som spelpjäser som far hit och dit. Och linda, jag förstår inte vad du menar med det du skriver om nöbbele. OM du och niklas fortfarande varit gifta när barnen blivit tonåringar, skulle ni ha flyttat för deras skull då ? Bara för att det inte finns en kiosk ? Skärp dig, det finns många tonåringar/ungdomar som har växt upp här. Och de klarar väl sig lika bra ändå ? Det handlar inte om vad det finns för barnen att göra, det handlar om att finnas där som förälder och köra sina barn dit dom ska. Du drar ju alla oss mammor över en kant och säger att det är fel att uppfostra våra barn i en mysig by utan kiosk. Det är det bästa med nöbbele att det är så litet, det är ju en bra sammanhållning som absolut inte finns i storstäderna.

 
Ingen bild

barnens mamma

23 februari 2012 23:57

var ni uppfostrar era barn eller hur ni gillar att bo bryr jag mig inte om och det är heller inte det som detta handlar om, och det beror inte enbart på kiosken.
Men MINA barn är jättebesvikna över att kiosken inte finns mer och de nämnde det flera gånger i helgen till mig..de gick dit varje vecka och köpte sitt egna godis. Tror fler i byn e väldigt besvikna över att den lade ner.

Min stora flicka hatar det o hela hennes liv e förstört säger hon...vilket jag tycker e överdrivet...men hur ska äldre och de utan körkort nu kunna handla...bussarna går inte allför ofta...att en kiosk eller affär läggs ner i en by...tar död på rätt mycket.

Sen var det inte bara jag som hade nåt o säga till om ang. byn jag bodde i, jag ångrade att jag flyttade dit då en viss person kom o gick som hon ville...hade jag låst dörren för o va ensam lite så låste denna person upp dörren med sin nyckel, man fick aldrig va ifred......
Jag va gift med en som va uppväxt där o han trivdes där.
Jag ångrade att jag flyttade dit och ville inte bo där..men han ville ju bo där så vad kunde jag göra, vad hade jag o säga till om?

Men vissa trivs att bo så...inte jag dock... tillfälligt går an men inte för evigt.

Mina barn säger till mig att de vill vara hos mig i Göteborg
För de tycker det är roligt här...o Viggo sa till mig i telefonen ikväll att han inte tyckte det var så kul att bo där han bor...han tyckte det var tråkigt. Men det är väl inget man ska tro på då antar jag?

Var ni andra bor och vad ni andra gillar...det bryr jag mig inte om faktiskt....nu handlar det om vad jag tycker. Och hur jag vill att mina barn ska växa upp.
Alla andra får låta sina barn växa upp hur de vill...barnen måste ju hänga med föräldrarna dit de flyttar, de får aldrig bestämma själva vart de vill bo...eller hur?

Jag gillar o va anonym, jag gillar inte att bo där alla känner alla och skvallret går som en bongotrumma så fort nån säger eller gör nåt utöver det vanliga...alla ska se likadana ut, ingen får sticka ut i mängden...alla ska tycka likadant och helst ska alla gå i kyrkan....helst ska persiennerna dras upp varje morgon med för tanterna i byn går förbi o undrar annars varför man inte drar upp dem varje morgon...löjligt egentligen men så är det i denna lilla by. Men jag bryr mig inte, det får snackas hur det vill...jag gör som jag vill...ingen annan ska komma o bestämma om jag vill ha persiennerna uppe eller inte. Drog jag inte upp dem så kom en viss person och gjorde det åt mig för de fick verkligen inte va nere...hemska tanke.

JAG hade flyttat för barnens skull om de inte trivts där vi bott...jag e flyttbar, gillar att flytta runt och se nya platser och nya ansikten. Jag trivs inte på en o samma plats för länge...det tråkar ut mig.

Helst vill jag mina barn skulle flyttat hit till mig i Göteborg, vi hade kunnat skaffa egen lägenhet här jag o min sambo och barnen kunde börjat i skolan här. Men det vet jag att någon inte tillåtit alls.

Och sen ska du inte påpeka J hur jag väljer att bo. Finns väldigt många människor därute som har inneboende för och minska bostadskostnaden och han e inte vilken inneboende som helst...han är bästa kompis med min kille. Finns inget fel i att ha inneboende, tvärtom är det jävligt smart och ha det..och dela kostnaderna på tre. Du ser ju ner på hur andra folk lever och ser ner på människor med dålig ekonomi...det är illa J !! Är det nån som drar alla över en kam så är det väl ändå hon?!

Att mina två små bara varit hos mig så lite sen jag flyttade hit....beror ju på att ni vägrar mötas halvvägs...eller hur? Ni vill jag ska ligga och köra 120 mil på en helg, sitta o somna i bilen med barnen och riskera både deras o mitt liv....istället för att halvera detta och låta barnen få vara hos mig som deras andra hem. Och de har jävligt kul här och är ledsna varje gång de måste åka hem.

De hade kunnat vara hos mig var tredje helg om N gjort som han lovade från början och som vi kom överens om...att mötas halvvägs var tredje helg..men han bangade ur och vägrade köra plötsligt...så nä det funkade ju inte alls den överenskommelsen mer än TVÅ gånger. Sen var det tvärstopp..



Johanna

24 februari 2012 00:33

Mitt liv är mer dyrbart än å skriva kilometerlånga svar till dig. E ju rörande att du ger mig så mkt uppmärksamhet, men jag bemöter mig inte med å svara mer. End of story!

 
Ingen bild

barnens mamma

24 februari 2012 00:15

K: precis som om de inte får kärlek, omvårdnad o trygghet hos mig då????
Det va det dummaste JAG har hört !

Vet du hur många föräldrar som bor långt ifrån varandra i sverige...som lever med sin ena förälder och träffar den andre på helger och lov...offantligt mycket mer än du tror !!

Och det betyder definitivt inte att de älskar sina barn mindre för det eller skiter i sin barn. De finns där för dem även om det e en bit o åka...

Min sambo är inte vilken kille som helst...han är mitt livs kärlek...jag skulle vilja gifta mig med honom o leva med han tills jag dör.
Ni verkar tro han e en slit o släng vara som kan kastas iväg ...
Jag vill inte ha nån annan än han, jag väljer inte killar efter deras ekonomi, jag väljer dem jag blir kär i och älskar.
Det är väl så det SKA vara??

Men att han inte kan träffa sina barn om vi flyttar till växjö, det skiter ni i ett långt stycke antar jag???
Det e inget ni bryr er om för det har inte med er och göra, det är ingen ni känner...det är inte era barns pappa.

Ni kan ju själva kolla om det går direktbussar eller direkttåg från Borlänge hit...säg till mig om ni hittar nåt...

Johanna

24 februari 2012 00:29

Ingen orkar med dig å ditt tjafs!! Å Fia har rätt, vi använder barnen som slagträ i vissa kommentarer. Du tycker inte om mig jag vet d men lägg bara ner nu ffs..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna - 6 januari 2015 12:30


  Inleder detta inlägg, med bilden på denna ursöta kanin. Bilden är en av många smycken som finns på http://www.cuteness.se/ . De har även inredningsprylar, coola mobilskal mm. Gå in å kika vettja! Jag är med och tävlar om detta ursöta smycke och ...

Av Johanna - 31 december 2014 10:58

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, jag slutade ett av mina jobb tidigare än beräknat. Det är något jag egentligen aldrig skulle göra men det blev för mkt helt enkelt...Det grämer mig fortfarande.   2. Höll du några av di...

Av Johanna - 28 december 2014 20:33

Hej, jag är tillbaka!! Eller nej jag vet inte. Det var otroligt länge sen jag skrev och dagarna har liksom bara passerat. Det låter ju tråkigt och det är inte så jag menar. Vilken underbar sommar och nu då, vilken jul!! Julen är den högtid jag älskar...

Av Johanna - 18 maj 2014 20:54

Det börjar nästan bli tjatigt det här med att jag ska skriva mer regelbundet, men sedan blir det aldrig så. Kanske är det dags den här gången? Vi får väl se...   Idag har inte varit någon höjdardag då jag känt mig febrig och dunderförkyld. Dessut...

Av Johanna - 4 mars 2014 23:09

Dagen började tidigt för L och mig idag. Medan N var påväg hem från nattens jobbpass gjorde L och jag oss redo för dagis / jobb. Jag lämnade Leia redan klockan 6.15. I vanliga fall sover hon i alla fall två timmar till om hon får välja, men hon vakna...

Presentation


Mamma. "Bonusmamma". Sambo. Dotter. Storasyster. Lärarstudent. Personlig assistent. Taifare. Musikälskare.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards