Strong Angel

Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Johanna - 12 juni 2012 22:57

  När morbror Ola tar studenten som sjöman så ska jag ju såklart ha min sjömansklänning och så nedan min kompis Ebbe som jag tycker mycket om. Han är så gullig mot mig. =) 

 

Av Johanna - 12 juni 2012 11:29

GRATTIS OCH HIPP HIPP HURRA OLA nu är du Matros och kan ut på de sju haven! 

Vill börja med att skriva hur stolt jag är. En kille som vid knappt sex års ålder förlorade sin pappa, sin stora idol. Han har inte haft det lätt. Mamma har funnits där i ur och skur så missförstå mig inte, men en kille behöver sin pappa att prata med. På fotbollsplanen fick du ensam kämpa medan "alla andras" pappor glatt ropade och kom med råd. Du har ju alltid varit en kämpe och en riktig buse! Skolan har du tyckt varit rent ut sagt tråkigt och som mamma sa i sitt tal igår, att när du kunde läsa och skriva och räkna då var du nöjd. Med konstaterad duslexi och jobbiga händelser i livet med bla två svåra operationer, 5 veckors frånvaro i VT i nian pga sjukdom mm så har du lyckats fullfölja och stå där igår som färdig matros! Det är en enorm bedrift som jag omöjligt kan förstå. Jag har haft det så lätt i skolan, knappt behövt öppna boken, så satt glosorna där. Men du har kämpat som ingen och fan vad stolta vi är! Nu börjar livet Ola. Och hur det än går så har du nu din matrosbehörighet och det kan ingen ta ifrån dig. Vi har gått genom berg ihop och tillsammans fixar vi allt du, jag och mamma. Inte konstigt det kom både en och två tårar från storasysters kinder igår så fin du var. STORT GRATTIS OCH KRAM älskar dig lillebror.

 

Klart att han skulle ha sjömanskostym dagen till ära. =) Har fler bilder och så. Ska lägga in det ikväll och skriva lite mera, men snart väntar promenad och fika med Fia och Emelie. 

// J



Av Johanna - 12 juni 2012 11:05

just dessa orden sjöng jag på hennes dopdag. Och från det att jag valde att behålla henne, föda henne och sätta henne till världen då valde jag också mammalivet till 110%. Jag valde att Leia är den jag ska skydda, finnas till för och hennes smärta eller rädsla, är min smärta/rädsla. För gör man ett val ska man stå för det också. Jag har fått den största gåvan och det kommer inte spela någon roll om Leia är 6 månader, 10 år eller 50 år så är hon min dotter och mitt ansvar att försöka hjälpa och ge råd på livets gång. Älskar dig!!

Presentation


Mamma. "Bonusmamma". Sambo. Dotter. Storasyster. Lärarstudent. Personlig assistent. Taifare. Musikälskare.

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards